Nimue de Fey

Nimue (eller Valiana Elentir, som hun rigtigt hedder) stammer fra en fornem stjerne-elverfamilie i Sildëyuir i The Feywild. Lokket af spændende historier og sange om Faerun, stak hun som yngre af hjemmefra for selv at opleve eventyr, og vendte senere gravid hjem. Hendes forældre var chokerede, da barnet der blev født viste sig at være både halvmenneske og farvet. De skaffede barnet af vejen, og fortalte Nimue, at det var dødfødt. I 20 år trak Nimue sig fra alle sociale pligter, trænede som ranger i The Feywild’s vildnis, indtil rygtet nåede hende, at hendes datter levede. Hun forlod straks sit hjem for at lede efter hende, og sporet fører hende til Anchorome.

Ja, så går Turen til Anchorome, som er en kampagne, som startede i november 2020 – online heldigvis, for det var lige midt i Coronaens storhedstid. GM Martin, som jeg havde spillet med i en anden kampagne i Roskilde, var flyttet til den anden ende af landet, og hvis vi skulle spille noget, så måtte det under alle omstændigheder blive online. Han havde samlet en flok gæve rollespillere, og ville gerne have mig med. Og det skulle han ikke spørge om to gange! De øvrige spillere var også spredt ud i landet – den ene sågar med mellemrum ude i Nordatlanten, hvor internetforbindelsen er ganske upåklagelig (den er straks værre, når han er hjemme igen).

Kampagnen spilles over Zoom og Roll20, og bliver optaget, og derefter redigeret af Martin, og lagt på youtube. Jeg skriver kun meget få noter, og skriver ikke afhandlinger bagefter, som jeg har gjort med så mange andre karakterer. Til gengæld kan man se hele kampagnen på youtube-kanalen Turen går til Anchorome. Del, like og subscribe, som man siger 😉

Der er lavet en hjemmeside til kampagnen, hvor der ligger en hel masse baggrundsmateriale, Play by mails, bestiarium, NPC’er og hvad har vi. Det er mig, der passer biksen, og jeg er nogle gange lidt bagud med at updatere. Der er linket til den højere oppe i dette her indslag.

Tegningen af Nimue er lavet af Mads Petersen aka MassivePetroleum

Offentliggjort af Den tatoverede børnebibliotekar

Bibliofil rollespiller, Æventyrer, lystløgner, mor og zeppelinerstyrmand. Jeg har knytnæverne resolut plantet i siden og med en kappe, der blafrer i vinden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: